Om os

We are satisfied only when we know you are!

Virksomheden blev grundlagt for over 40 år siden i Schweiz og er en del af den børsnoterede Dätwyler-koncern. Konstant vækst gennem de seneste år har gjort Distrelec-gruppen til den førende leverandør af elektronik, automatiserings- og måleteknologi samt IT og tilbehør, både online og via katalog. Vi er repræsenteret af datterselskaber i mere end 13 lande og tilbyder vores kunder over hele Europa hurtig og pålidelig levering.

Over 150.000 produkter. Bestil i dag, få leveret i morgen!

Drag som kunde nytte af et stort sortiment på 150.000 produkter med 100 procent lagergaranti. Uanset om du bruger Elfa Distrelec som leverandør med et højt serviceniveau inden for elektronik (automatisering, komponenter, computere & hobby, strømforsyningsenheder & lys, værktøj & måleteknologi), leverer vi uden at opkræve ekstragebyrer for små mængder, ligesom vi også ekspederer store og regelmæssige ordrer. Som medlem af Dätwyler-koncernen har Elfa Distrelec direkte adgang til producenterne og kan foretage køb til de bedste priser. Vores produkter leveres generelt inden for 24 timer fra ordremodtagelse. Vores gennemprøvede og velorganiserede logistik muliggør denne service.

Særlig fokus på kvalitet

Kvantitet er ikke det eneste, der tæller for Elfa Distrelec. Vores særlige fokus på kvalitet bestemmer vores valg af produkter, vores hurtige leveringsservice og vores adfærd over for kunder, leverandører og offentligheden. Det er grunden til, at 'We are satisfied only when we know you are!' gælder for hele teamet: Uanset om du er lagerarbejder eller leder, regnskabsmedarbejder eller kunderådgiver, har du en stor specialistviden inden for dit felt. Vi ønsker, at vores kunder skal forblive konkurrencedygtige. Det kan spille en afgørende rolle, at en enkelt, lille komponent er på lager. Så hvis levering af vigtige komponenter haster særligt meget, kan du regne med hurtig hjælp fra Elfa Distrelec.

Når du vælger os som leverandør med højt serviceniveau inden for onlinehandel, har du fuld adgang til produkterne via alle mulige kanaler — uden begrænsninger, hvad angår tid eller sted. Sammenlignet med mindre leverandører tilbyder vi afgørende fordele: en stærk brand-bevidsthed, en omfattende portefølje og med en placering tæt på kunderne.

Vores mål: Vi ønsker at være markedsførende inden for distribution af elektroniske komponenter i kundetilpassede mængder. Vores mission: "We are satisfied only when we know you are!", vi forstår vores kunder og lever op til deres forventninger.