Kvalitet & miljø

Ansvarlig omgang med ressourcerne

Distrelec-gruppen retter sig konsekvent efter lovmæssige og normative retningslinjer. Vi betragter også os selv som pionerer, og vi implementerer den nyeste viden direkte: Vi integrerer ofte og i god tid indholdet af regler og forskrifter i vores forretningsprocedurer. Vi ved, at vores omgivelser skal beskyttes effektivt og deltager i adskillige miljøprojekter i tråd med denne filosofi.

Vi beskytter miljøet – mens vi servicerer vores kunder

Adskillige forholdsregler inden for den miljøstyring, der er etableret af Distrelec-gruppen, gør processerne i vores kunders forretningsdagligdag meget lettere: Vi sikrer, at indholdsstoffer i varer og emballage, som potentielt kan skade miljøet eller helbredet, ikke anvendes eller forbliver et langt stykke under de lovmæssige maksimumsgrænser. Vi overholder emballage- og returvareforskrifter og meget mere. For dig som kunde betyder det, at du ikke behøver at gennemføre tidskrævende og omkostningstunge godkendelsesprocedurer

Altid aktuelle informationer om emnet miljøstyring

Ved spørgsmål om de indholdsstoffer, der er anvendt, hvad enten det er spørgsmål til konservering under forsendelsen eller til konstruktion af vores produkter, kan du indhente yderligere informationer på flere forskellige måder: Onlinekataloget indeholder farvekodede symboler, der viser brugen af (eller ikke anvendelse) af eventuelle skadelige indholdsstoffer. Online info-centret leverer aktuelle informationer, der let kan downloades på et hvilket som helst tidspunkt. Som personlige kontaktpersoner ville det glæde vores medarbejdere at rådgive on site og per telefon. Journalister kan også få svar på alt, der har interesse, på vores pressekontor.

ISO Certifikater: Ganske enkelt højere kvalitet

Elfa Distrelec A/S er certificeret i henhold til kvalitetsmanagement standarden IS 9001:2015. Vi prioriterer at samarbejde med leverandører som opfylder denne standard. Vi stiller derudover kvalitets- og miljøkrav til vore øvrige leverandører.

Kvalitetscertifikat i PDF-format (SS-EN ISO 9001:2015)

Konfliktmineraler i leveringskæden

Vi understøtter Dodd-Frank-loven til bekæmpelse af illegal udnyttelse af ressourcer i kriseområder. Vores leverandører er forpligtede til at garantere råstoffernes lovmæssigt korrekte oprindelse.

Forpligtelseserklæring til download (kun på engelsk)