Betaling og fakturering

Betaling efter faktura:

Betalingsbetingelser: 15 dage

Betaling med kreditkort:

Når du betaler med kreditkort, opkræves et gebyr på 0,00% (af nettobeløbet plus forsendelse).

3-D Secure-autentificeringsproces

Hvad er 3-D Secure?
Vi bruger 3D Secure-autentificeringsproces for at sikre, at dine kreditkort-transaktioner er så sikre som muligt. "3D" symboliserer de tre parter, der er involveret i denne proces: kortholderen, banken, der har udstedt kortet, og forhandleren. Visa kalder denne proces "Verified by Visa", mens MasterCard bruger navnet "MasterCard SecureCode“. 3D Secure sikrer, at den retmæssige kortholder og den retmæssige onlineforhandler kan udføre transaktionen. Anvendelsen af denne proces betyder, at risikoen for svindel reduceres betydeligt ved e-handel.

Hvordan fungerer 3-D Secure?
Når du betaler for et køb med kreditkort, åbnes et vindue til din bank, hvori du skal indtaste din personlige sikkerhedskode. Denne kode har du fået tilsendt af din bank, og det er derfor kun dig og din kreditkortudbyder, der kender den. Koden må ikke anføres eller stå på selve kortet og må ikke forveksles med den tre- eller firecifrede CVC-kode på bagsiden af kreditkortet (denne kode skal også bruges ofte). Så snart du er identificeret korrekt, udføres betalingen.

Jeg har ikke aktiveret min personlige sikkerhedskode.
Hvis din bank understøtter 3D Secure, men du stadig mangler at aktivere din personlige adgangskode, er det muligt at oprette adgangskoden i forbindelse med selve betalingsprocessen.

Administration af ordrer og returvarer

I området "Min Konto" på Elfa Distrelecs webshop kan du nemt og bekvemt se status på tidligere ordrer og oprette forespørgsler på returnering af en vare.

  1. Log ind på webshoppen med dine brugerdata.
  2. Klik på "Min konto"-knappen til højre for søgeboksen.
  3. Vælg først "Ordreadministrator" og herefter "Ordrehistorik" nedenfor i navigationsmenuen i venstre side.
  4. Nu får du vist en liste over alle tidligere ordrer. (Hvis du er administrator af en virksomhedskonto i Elfa Distrelecs webshop, kan du se alle medarbejderes ordrer her.) Du kan filtrere, sortere og printe denne liste i henhold til dine kriterier.
  5. Pilen ved siden af din ordre giver dig mulighed for at åbne siden med yderligere detaljer for den pågældende ordre.
  6. Siden med yderligere detaljer indeholder informationer om ordredatoen, ordrestatus, faktureringsadresse og leveringsadresse, betalings­ og leveringstype og bestilte produkter. Du kan også oprette disse igen her eller tilføje dem til en indkøbsliste.
  7. Så snart din ordre har status "modtaget", kan du forberede forespørgslen om returnering af visse varer. For at gøre dette skal du klikke på "Returner dette produkt" under den bestilte mængde.
  8. Indtast antallet af produkter, du ønsker at returnere, i den "dialogboks", der åbner, samt årsagen til, at du ønsker at returnere dem, og emballageforhold, dine kommentarer, samt serienumrene på de returnerede varer. Herudover har du også mulighed for at specificere, om du ønsker at få erstattet det returnerede produkt med et nyt produkt. Klik til sidst på "Send anmodningl".
  9. Du vil modtage en e-mail med bekræftelse på din forespørgsel. 
  10. Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Elfa Distrelec.

Kontakt

Regnskabsafdelingen

E-Mail: danmark@elfadistrelec.com

Betalingsinformation

E-Mail: remittance@distrelec.com